Diensten

Hoe kunnen wij u vandaag helpen?

Behandeling

Knippen & Stylen

Wij knippen en stylen uw haar naar uw wensen, bij ons krijgt u altijd de benodigde tijd en aandacht voor een fantastisch resultaat.

Lees meerLees meer

Kleuren

Wilt u een nieuwe look proberen of uw huidige onderhouden? Wij gebruiken altijd de hoogste kwaliteit producten van merken als Kérastase, L’Oréal en Goldwell.

Lees meerLees meer

Epileren

Wilt u uw wenkbrauwen laten bijwerken? Wij zijn gespecialiseerd in het epileren van wenkbrauwen met touw. Relax en laat u verwennen.

Lees meerLees meer

Bruiloft

Op uw gelukkigste dag, willen wij graag bijdragen aan dat geluk! Wij verzorgen een compleet bruidsarrangement, zodat u kunt stralen op het altaar!

Lees meerLees meer
Wij werken uitsluitend met de hoogste kwaliteit

Producten

LOreal_logo.svg_.png
Kerastase-Paris-Logo-.png
goldwell_logo.png
Kapsalon Heemstede

Wie zijn wij?

Maak een afspraak bij uw Kérastase Salon in Kapsalon Personality en wees er zeker van dat u professionele verzorging, service en advies krijgt. In Heemstede kunt u producten vinden van het merk Kérastase, wat onderdeel is van L’Oréal en niet meer weg te denken uit de wereld van professionele haarverzorging. Kom naar onze salon in Kapsalon Personality en beleef een exceptioneel moment dat uw zintuigen prikkelt. Onze Kérastase stylisten zullen u helpen en geven een gepersonaliseerd advies voor uw haar. Kleuring, highlights, knippen of zelfs een make-over, onze excellente stylisten zullen kijken naar uw behoeften en uw haar laten opleven. Producten die gebruikt worden in onze salon bevatten innovatieve en uitmuntend presterende formules voor lange termijn resultaten die de hoofdhuid respecteren. Kapsalon Personality in Heemstede verwacht u voor een kwalitatieve service in een luxe omgeving.

Maak een afspraak!

Wij staan altijd voor u klaar